Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2014 16:05 - Най-неподходящите подаръци за Свети Валентин
Автор: vliubenipodaruk Категория: Тя и той   
Прочетен: 6359 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 25.01.2014 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Дори и да спадате към групата на необвързаните господа, които смятат че Свети Валентин е измислен единствено и само за да ви накара да се охарчите, прочетете докрай статията. Рано или късно човек среща любовта на живота си. Ще бъде жалко да пропилее шансовете си като й направи неподходящ подарък.

image  
  Първо правило - мъжете и жените имат различни представи за романтика - нейната е правилната. Всяка трета дама очаква мъжа да свърши цялата планиране и подготовка за празника. Ако господата са планирали романтична вечеря в скъп ресторант, те трябва да са подготвени и да платят цялата сметка.  
  Романтична вечеря

  Второ правило - дори лош подарък е по-добре от никакъв подарък. Според проучване проведено на територията на Великобритания 53% от дамите биха зарязали половинките си, ако не получат подарък за празника на влюбените. Ето и списък с петте най-мразени подаръци за Свети Валентин:

image  
  1.Кухненски уреди и посуда – подаряването на нов миксер или тиган за празника на влюбените не само със сигурност ще сложи край на връзката ви, но може да се окаже и опасно за здравето ви. Не един или двама господа са завършили празника си в спешното отделение със съмнения за мозъчно сътресение.  
  Букет рози

2.Бельо – всяка година стотици хиляди жени по света получават като  подарък за свети валентин бельо , което им е твърде малко или твърде голямо или просто не е по техен вкус.  
  3.Пари, ваучер за подарък - Някои мъже като по-рационални същества смятат, че не е нужно да си блъскат главите с въпроси кой е най-подходящия подарък за половинката им. Те просто подават пликчето на възлюбената си и очакват тя сама да си избере нещо. Истината е че, три четвърти от жените биха се зарадвали много повече на нескопосано, но посветено само на тях стихотворение (есемесите не се броят).

  4.Цветя – купуването на букет цветя в последния момент не казва „Обичам те“. Подарявате и цветя, а посланието което любимата ви получава по скоро звучи като:“не че не те обичам, но само това успях да измисля.“ От друга страна букет цветя могат да бъдат прекрасно допълнение към скромно изработено от вас бижу.
   
5.Шоколад – това е почти като да и подарите кантар за измерване на теглото или целогодишна карта за фитнес. Тя е прекарала последните две седмици на диета, за да изглежда неотразима, а вие и подарявате въглехидрати?

    image  
   

    Избирането на подходящ подарък е изкуство и не е по силите на всеки. Няма универсални рецепти, защото подаръците трябва да са уникални като дамите, за които са предназначени.  



Гласувай:
14




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vliubenipodaruk
Категория: Тя и той
Прочетен: 13742
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930